E-pastu uzturēšana

Mūsu e-pasta uzturēšanas pakalpojums ir radīts, lai piedāvātu jums ne tikai stabilu un drošu e-pasta saziņas vidi, bet arī plašu iespēju klāstu, kas atbilst mūsdienu biznesa un personīgajām vajadzībām. Ar mūsu pakalpojumu jūs iegūstat lielu e-pasta kastīti ar 100GB tilpumu, kas ļauj neuztraukties par datu apjoma ierobežojumiem un saglabāt visus svarīgos dokumentus, attēlus un e-pastus vienkopus.


E-pasta uzturēšanas komplekts ietver:


+ Lielu e-pasta kastīti: Iegūstiet 100GB lielu e-pasta kastīti, kas ļaus jums saglabāt lielu daudzumu e-pastu bez bažām par vietas trūkumu.


+ Pieeju no jebkuras ierīces: Neatkarīgi no tā, kur atrodaties, jūsu e-pasti vienmēr būs pieejami. Mūsu pakalpojums nodrošina vienkāršu piekļuvi jūsu e-pastiem no jebkuras mobilās ierīces, nodrošinot, ka svarīga informācija vienmēr ir jūsu rokās.

+ Drošs un šifrēts pieslēgums: Izmantojot SSL tehnoloģiju datu pārraide ir pilnīgi droša un šifrēta.


+ Lieliska gada maksa: Mēs piedāvājam konkurētspējīgu cenu, kas ir izdevīga jums ilgtermiņā. Mūsu gada abonements 9,99€ par vienu e-pasta lietotāju piedāvā izcilu vērtību/pasta kastītes izmēra attiecību par jūsu ieguldījumu, nodrošinot, ka jūsu e-pasta vajadzības tiek apmierinātas bez liekām izmaksām.


Izvēloties mūsu e-pasta uzturēšanas pakalpojumu, jūs iegūstat ne tikai lielu un drošu e-pasta kastīti, bet arī mieru prātam, zinot, ka jūsu digitālā saziņa ir uzticamās rokās. Mēs lepojamies ar mūsu pakalpojuma stabilitāti un klientu atbalstu, kas vienmēr ir gatavs palīdzēt ar jebkuru jūsu jautājumu vai problēmu risināšanu.


Pieņemiet pareizo izvēli savam biznesam vai personīgajām vajadzībām – izvēlieties mūsu e-pasta uzturēšanas pakalpojumu un izbaudiet bezrūpīgu digitālo saziņu.