Hostings par 1.00€ mēnesī

Piedāvājums jauniem klientiem izmēģināt hostingu 30 dienas. Pēc izmēģinājuma perioda cena 3.00€ mēnesī, maksājot gada maksu.

Hostings ar cPanel

Mūsu hostinga pakalpojumā ir iekļauta liela diska vieta, kas nodrošina pietiekamu glabāšanas apjomu jūsu vietnei. Mēs piedāvājam arī datu bāzes pārvaldību, regulāras rezerves kopijas, kā arī bezmaksas SSL sertifikātu, lai nodrošinātu drošu savienojumu. Papildus tam, mūsu hostings ir aizsargāts pret DDOS uzbrukumiem, nodrošinot jūsu vietnes drošību un nepārtrauktu darbību. Serveri atrodas EU drošā datu centrā ar

WordPress hostings

Mūsu hostings ir ideāli piemērots WordPress uzturēšanai, piedāvājot optimizētu vidi ātrai un drošai vietnes darbībai. Ar automātiskām WordPress instalācijām, regulārām atjauninājumu iespējām un pilnu atbalstu spraudņiem un motīviem, mēs nodrošinām visu nepieciešamo jūsu WordPress vietnes veiksmīgai darbībai.

Jaunākās PHP versijas

Nodrošinam piekļuvi jaunākajām PHP versijām, lai jūs varētu izmantot jaunākās tehnoloģijas un funkcionalitāti savas vietnes attīstībai. Tas garantē saderību ar mūsdienīgiem spraudņiem un ietvariem, kā arī nodrošina ātrāku un drošāku vietnes darbību.

Ikdienas rezerves kopijas

Mēs nodrošinām rezerves kopijas ārpus hostinga serveriem, kas garantē paaugstinātu drošību un uzticamību jūsu datiem. Šādi ārējie backup risinājumi ļauj jums būt drošiem, ka jūsu vietnes dati būs pieejami pat neparedzētu situāciju gadījumā.

Izmēģini bez maksas

Izmēģiniet mūsu hostingu 30 dienas bez maksas un bez jebkādām saistībām. Šajā laikā jūs varēsiet pilnībā iepazīt mūsu hostinga pakalpojumu kvalitāti, un pēc tam brīvi izvēlēties turpināt sadarbību ar mums.

Izmēģini hostingu bez maksas

Piedāvājums jauniem klientiem izmēģināt hostingu 30 dienas.

Pēc izmēģinājuma perioda cena 3.00€ mēnesī, maksājot gada maksu.

Pieteikuma forma


vai piesaki hostingu pa tālruni 20 036 477

© bizzigo.lv